Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitler i soffan

det äcklas allsång körslag och galor
dokumentärer om feta barn
äckliga överviktiga barn som inte vet sitt bästa
tänker jag och kör in två fingrar i röven




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-03 20:26



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
haha. mycket bra.
2010-08-07

    Max Poisé
Killroy was here!
2010-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Fettstapo och Kilocaust.
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje