Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar av silver drömmar av guld




Jag vet inte vad som döljer sig bakom nattens mörker

Vilka drömmar som besöker mig i natt

Jag kan bara önska att mina drömmar uppfylls

Efter nattens sömn har jag svaren




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 917 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-03 21:32



Bookmark and Share


  Maria T
Fin dikt om drömmar
2010-08-16

  Anna*
Må dina drömmar vara av silver och guld spunna :-) vederkvickande och upplysande
2010-08-04

    ej medlem längre
Fint skrivet, om drömmarna som kan ge oss svar om vi har tur!


Hälsn. Ann
2010-08-04

  Eaglemountains VIP
Så sant och så vackert skrivet!

Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade texterna!
2010-08-04

  Patrik Orion Sten
Drömmar är viktiga. Dina rader är enkla och starka, inget överflödigt! Fint!
2010-08-04

  issac.a.m
magi händer när våra drömmar förvandlas till ett mål ..så blunda och se för dina drömmar kan förverkligas genom din kraftfulla önskan av begär..bra skrivet..
2010-08-04

  Suzy med punkterna
Det är det som är det fantastiska med drömmar...
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld