Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens alla diamanter

Sitter på bussen hem
Det är redan mörk ute
kolsvart klockan fem
Kylan biter sig på mina kinder
kramar mig själv för att bli varm
kylan har smitit in med mig

Tittar på mina kalla händer
Mina vantar har jag inte på mig
för dem har jag tappat på gatan
Jag blåser imma på fönstret,
ritar ett hjärta på den kalla ytan och ler lite smått

På himlen glittrar diamanter




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-11-20 10:43



Bookmark and Share


  Valeska
Min favorti natta :)
2005-12-28

    witness
ja gillade denna spec =)
asså den är visuell lixom, sista mening är juh bara för skön...får än lixom att tänka på en helt underbar stjärnklar natt... associationen till diamanter är klockren ;)
2005-11-26

  sol
hjärtan är alltid bra! söt.
2005-11-20

    Sskar
Oj... nu blev jag varm trots vinterkylan.
Tur att man har kärleken.
Snyggt skrivet. Enkelt, vardagligt, viktigt...
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP