Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädhögar döljer inte repor i parketten # 2


Natten bryts
och du är försänkt i sömn
Fingrar mot orakad haka
Rynkan i min panna blir än djupare
och jag slutar beröra

Men innan jag går
ser jag på dig en sista gång
Jag kan höra ett hjärta slå
är det mitt eller ditt?

Jag kommer minnas dig
du kommer bo i mitt bröst
Jag kommer minnas dig
det är allt jag förmår
Jag kommer aldrig glömma
trots att jag går




Fri vers av Natalie VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-09 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP