Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsbarn


Varje dag känns som söndag
Varje dag är tyst och grå
Går genom tomma gränder i min hemstad
korsar tomma gator
himlen är alltid färglös
när den reflekteras i vattenpölar

Varje dag känns söndagsdyster
varje minut så déjà vu
En kopp te och en tidning med tomma sidor
är allt jag orkar med
en förlegad ensamhetskliché

Ibland lyfter jag blicken mot mitt immiga fönster
för att hastigt titta ner
Orkar inte försöka komma bort igen

jag hittar ändå alltid hem




Fri vers av Natalie VIP
Läst 642 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-25 13:02



Bookmark and Share


    Hemlig Agent
Den här gillade jag
2009-10-22

  Stefan Palmqvist
Skön beskrivning om en trist period.

"Orkar inte försöka komma bort igen

jag hittar ändå alltid hem"

Härligt motsägelse fullt.
Gött med lite hopp på slutet ändå.

Kram!
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP