Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfälligt avbrott


Slit mig isär, visa att jag inte är ensam
Jag frågade om du skulle återvända,
men ett plågsamt sista farväl
sätter punkt för en osymmetrisk livscirkel
som likt för en dagslända
tvingats kapitulera

Förtrollande, rödfärgade rymd
detta land tillhör mig
Förtrollande, rödfärgade gryning
tvingar upp mina ögonlock för att se
med ett nytt ljus
En ny existens
när alla broar jag lämnat bakom mig

blivit glödande kol




Fri vers av Natalie VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-01 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP