Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var alltid vacker


Och nu står jag här
ensam
och regnet dalar inte
det piskar
min otrogna själ
så som vi bestämde att lämna den
När skulden syntes i mina ögon

Du packade mina väskor
som spöken i hallen
de väntade på mig
och jag gick med svansen
mellan benen
trots att det var min lägenhet

Gråten sitter i strupen
samlar kraft för att
slita sönder
Jag kisar upp mot det spruckna taket
lämnar dina ord i trapphuset
Möter honom utanför

Blickar en sista gång mot fönstret
där vi såg ut över taken
dina händer runt min midja
kind mot kind
släng inte bort drömmarna
trots att jag lämnat dem bakom mig

Jag älskade dig första gången jag såg dig
när dina blonda lockar
skymde
dina blå
ögon
Du var trött
jag ville rädda
men kastade dig i elden

Glöm aldrig hur vacker du är
Och trots att han håller om mig nu
önskar jag att det var du
min vackra ängel
som jag fördärvade
för att ha dig kvar i mitten

Du är vacker
när du gråter
Jag vill vrida tiden bakåt
älska dig

känna dig älska mig






Fri vers av Natalie VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-22 01:27



Bookmark and Share


  Svante Thomas
fint, starkt, modigt tycker jag
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP