Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du bodde på Pionvägen och det stör mig att jag fortfarande kommer ihåg dig


Såg dig le, tog din hand och FICK ditt förakt!

mötte dig där
då pionen blommade
med dess doft
bakom härdat stål

såg dig le
då rosorna tappade blad
med den vemod
bakom ett fall

tog din hand
då tulpanens lök grävdes upp
med dess förhoppning
om ståndaktighet

fick ditt förakt
när bladen gulnade
och dess död

fick min pion




Prosa av Max Poisé
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-04 16:42



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fint
2010-08-16

  Ulf D VIP
Tomheten mellan tredje och fjärde strofen är taland, har kommer frågorna utan svar. Fint.
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé