Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
V


Att vinna blir blott en vindpust när du längre inte är här

Det borde stirra in i mina ögon
det djup som förmedlades
i våra avslagna kommunikationer
grundar den ljuva tanke om ett oss.
Vi som ledsamt sökt har blott funnit ett inget.

Vår tro grundas på blå betong
som härdar oss,
dör vi unga förloras oskulden och himmelen faller
syrelöst mot vår uppdiktade glädje.

Drömmar om dig förgör mitt vakna jag,
sakta dör segerns sötma i gemensam famn.

Glöm mig inte medan du våldtar bilden av ett gemensamt liv.




Prosa av Max Poisé
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-08 12:11



Bookmark and Share


  Amorina
Mycket vackert och berörande skrivet!
2010-08-08

  Emme VIP
Tur för mig att jag har något att läsa i bilen på vägen hem :-) Tack! Välskrivet och bra fångat.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé