Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
humanisten talar inom


död x 7

död
ett ingenting utanför Guds tro
så ont att resa resor utan
destination

död
sprucken kristall med bruten prisma
ett ingenting är vår
ovän

död
utanförskap som blottar
som sorg och fruktan
ett ingenting utanför
ett allt

död
så hängande vid gränsens ingemansland
som ständig mörker
som aldrig färdas

kanske är
död
med Gud ett alternativ som får oss
att somna in utan oro

eller är död bara död och inget?




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-05 19:29



Bookmark and Share


  Anna*
Min tro på en plats där Gud själv torkar alla tårar, där frid och frihet råder för den stora vita skaran som tvättat sina kläder rena i lammets blod är viktig och bär igenom livet när allt annat här är för tungt. Tack för tänkvärd text!
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé