Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattnet bar på våra kroppar

trots fruktan att förmultna i jorden
med minnen som bleknas bort
står vi rustade för kyla
medan värmen krossar våra hjärtslag

grönskan bar på budskapet
överlevnaden blev ett liv
små förnimmelser av ljuslågor
i nattens stillhet

allt är till dig
min riktning
mitt mål
och den vy som målades upp

allt är till dig
obestämda viljor
berusande motvals
och utforskande kärlek

trots fruktan att inte älska
med händer bakom murar
står vi med handfallenhet
medan vi glider bort från gemensam famn

vattnet bar på våra kroppar
seglandes ut bortom vind
små förnimmelser av vågor
med luftens stillhet

allt är till dig
min morgondag
mitt stormande hjärta
och den horisont som gränsade våra länder

allt är till dig
härdad kärlek
frustande längtan
och utforskande kroppar





Prosa av Max Poisé
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-05 10:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt känslosamt
2010-08-05

  Blåbäret
så vad den sliter och drar i det nästintill omöjliga
kan det vara så lätt att ge men svårt att ta emot?
att tillåta en storm att bedarra och stanna vid en lätt smekande vind, som bara omsluter och finns nära i det som är

hur länge flyter man?
2010-08-05

  Anna*
Stark längtansfull kärlek i motvind - snyggt!
Härliga bilder du målar upp!
2010-08-05

  LenaJohansson VIP
mycket läsvärd....
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé