Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Straffknullad



AV
livet blir jag varje dag
och
alltid lika förvånad blir jag


Lyckas eller att inte lyckas
det är frågan...

När lär man sig?




Fri vers av NågonAnnans
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-04 21:10



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Vad var det min kompis sa.. jo.. "bättre leva rövare med livet än att livet lever rövare med en.."

sen är motfrågan.. lyckas? med vad? har man rätt mål?
2010-08-05

  lodjuret/seglare VIP
man får hoppas att ens manliga sida lär sig av sin kvinnliga det som lära går där, liksom låta ens kvinnliga sida lära av sin manliga...
2010-08-04

    Max Poisé
När man inser att man är en del av livet!
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans