Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsade på Else-Marie, en kär gammal vän till familjen. En kvinna som betydde mycket för mig under min uppväxt.




Ensam ö

Den unga flickan
vände sig till kvinnan
pratade förtroligt

Det var tur
att kvinnan fanns
lyssnande

Flickan lämnade
kvinnan varje gång
gladare och lättad

Visdomsorden
tog hon till sig
orkade vidare

En gång blev hon
fundersam 
av den äldres svar

Detta svar har följt
henne genom livet
alltför ofta sant

"Tänk på att varje
människa är
en ensam ö!"

 

© Gunilla N
    100805




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-05 13:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket tänkvärda ord.
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP