Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ville också ha detta välkomnande!


Hur blir man läst av så många som möjligt? - välkommen du nya poet!

Författare och spelemän, samla edra Egon i min skål av frågor som skall utdelas till de nyanlända.

Rosa dess ankomst med rop och hurra, visa dem vägen mot poesins rätta anda.

Forska ej vid varför, se istället ljuset som bildas av ordens magi.
Rensa edra sinnen i skaparens tecken och fyll edra hjässor med melodi.

Varvid är styrkor hos poeter besannas, när orden skaldar för massor, där finner du ingången till din fortsatta karriär.

Vi står bakom er, vi visar oss ur sann rustning, och förvilla ej, då mindre troende väntar med dolken, förtrösta ej, då ingen läser den bästa av all lyrik. För tålamodet är blott din dygd.
Välkommen hit, och låt oss fröjdas er text!




Prosa av Max Poisé
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-05 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med Matsa...
2010-08-06

  stenen/ Yv Ericsson
hihi. najs
2010-08-05

  Suzy med punkterna
Underbart!!
2010-08-05

  Peter Matsa
Borde komma som välkomstmejl till nya medlemmar...
2010-08-05

  Emme VIP
Detta var typ... Skitbra =)
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé