Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det bara är rester kvar.

Sover inget, dricker allt
så jävla destruktivt
märker knappt att det börjar bli kallt
ser det inte som negativt

Fyller lungorna med nikotin
drömmer om en annan stad
häller upp ytterligare ett glas vin
någon annanstans, någon annan breddgrad

Väntar på att allt ska vända
men någon sa att jag inte kan köpa lycka
undrar när något kommer hända
tänker bara på vad alla andra ska tycka

Står inte ut med mer ansvar
fortsätter dansa på festerna
snart är det bara smulor kvar
vem vill plocka upp resterna?




Bunden vers (Rim) av Kristallglas
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-05 22:41



Bookmark and Share


    Anna B
så otroligt jäkla bra. skulle vilja komma med någon fin uttömmande analys, men är oförmögen till det, så: applåd, applåd, applåd. brukar inte tycka om rim så mycket, men det här... åh.
2010-10-04

  wildrose
Har varit där..
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Kristallglas