Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att söka men aldrig hitta

har sökt länge
funnit en verklighet
som fick plats i min knytna näve

vågar inte öppna
vågar inte se
vem jag är utanför

har sökt så länge
hittat en plats
som delar vår värld

fruktan fyller ådror
med försurade sanningar
och brytna vyer

har sökt så länge
funnit ett allt
utom mig själv




Fri vers av Max Poisé
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-07 11:36



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket mycket väl skrivet och med en känsla som dröjer kvar
2010-08-10

  Emme VIP
Helt klart en dikt som fastnar i mitt hjärta och jag känner igen mig i varje ord... Bland det bästa jag läst vännen.
2010-08-07

  Anders Perols
Tänkvärd och välskriven existentialism.
2010-08-07

  SagaArt VIP
Konsten "att finna sig själv" - innehar nyckel till all visdom. Vi kan välja att sova eller sväva i ett drömtillstånd - eller vara vakna. Tänkvärd text. Kramis
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé