Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att jag är jävligt jobbig å leva med


Kärlekens utanförskap och självuppfyllda profetior

det borde vara enkelt att älska
att nå dina innersta vener
och se de skratt som aldrig ekar tomt

det borde vara simpelt att känna
hur du berusar medan leendet
fryser konflikterna till döds

trots all enkelhet krossar jag mina drömmar in i komplikationens verkstad och där kryper en spillra av en forna människogestalt

det borde vara fyllt att lättja
att se din uppenbarelse dansa
och se hur du får luften att brännas

det borde vara så lätt att andas
när dina smekningar för mig ut till nya världar
och där bäddas jag ned bland sidenlakan

trots all simpelhet trasar jag sönder mina samveten och för mig till ett utanförskap där dina blickar blir mitt visum tillbaka

du är min räddning när jag faller
och faller gör jag kroniskt




Prosa av Max Poisé
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-06 12:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra text!
2010-08-06

  SagaArt VIP
Underbar text
2010-08-06

  Anna*
Fint om vacklandet som ändå funnit sin stabila punkt.
2010-08-06

  Emme VIP
Suckar sådär.. Du får verkligen till det du.. I dina texter alltså ;)
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé