Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MSC Poesia



MSC Poesia lägger till

hon vilar skrovet vid
kryssningskajen
ett par sommardar
bland måsar och
skärgårdsbåtar

ivriga myllrar människor
i land, ombord

och kropparna är fulla
av hav

och famnande
hamnar




Fri vers av sister mary
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-06 20:25



Bookmark and Share


  _Mian_
Instämmer med cathy.

och kropparna är fulla
av hav

och famnande
hamnar

mjuklandningsslut med med stor ordnjutningsfaktor.
2010-08-09

    ej medlem längre
mjukt och skönt skrivet!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary