Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvik

 

handen svepte ut över vattnet

 

vattrad sidenyta

solstänk

 

väntande segel

 

pilarnas glesa

skugga

 

 




Fri vers av sister mary
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-08 10:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och man är där plopp liksom. en skön sommarstund fick jag!
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary