Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag reser snart


jag reser snart till Ein Karem

till mandelblomsdagar och

vårregn,kanske

anemoner,vallmo


packar vässad penna, mjuka

fingertoppar

din varma hud att skriva på


i fickan väntar bilder på att

framkallas

















Fri vers av sister mary
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-15 23:51



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
"din varma hud att skriva på " en rad som får mig att bli lycklig. tack.
2013-02-16

  Göran P Rödholm VIP
Text som andas ursprung och hopp. Och Taube. "Blå anemonerna och mandelträdsblommorna ...". Skön.
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary