Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattord

 

vattnet stilla nynnande

 

svalkande strilande

mörker

 

vidöppet till mina

krysantemum

 

nära nu

alldeles nära

 

doften av dina

drömmar

 

 




Fri vers av sister mary
Läst 500 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-03 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så lagom och välskriven. Passar precis i min kartong.
2009-09-08

  Ulf Lagerholm
en vacker nattext som det var mycket trevligt att vakna till
"doften av dina drömmar" - ahh
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary