Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Göran


Berliner Luft


det är en ro i detta
rum där dörren står på glänt

sparvarnas tjipp tjipp tjattrande
i den svala morgonluften

lätta klinganden och rop
från byggnadsställningar

snabba däck mot Bismarckstrasse
- och ett kort regn

livet rullar ut sig i
pennans lätta raspande






Fri vers av sister mary
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-14 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary