Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningar

ivrig är natten
för dag som svettas
och för jag som står
naken

inför
mörker




Fri vers av Fredric
Läst 746 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-07 02:10



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Enkel, kort och brutalt bra...
2010-11-28

  Ex¤animo
ruskigt.., om man inte vänjer sig, bra...
2010-09-16

  Mr Lindemann VIP
Jomenvisst tål denna texten att vara kort och koncis
enkel och utan krusiduller

Likt en liten del av kosmos
skapar den ett eget liv i sig
denna dikten
2010-08-07

  sommarmoln
Kort och uttrycksfullt...berör min insida...
2010-08-07

  Ex¤animo
bra avklätt...
2010-08-07

  Anna*
Perfekt precis som den är! Gillar!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric