Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödsångest

allting dör

varför
tänkte jag
inte på det
innan jag
började leva
igen




Fri vers av Fredric
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-08-07 02:28



Bookmark and Share


  Ex¤animo
känns som en överlevnad...
2010-08-07

  mayhem and order
tja, man måste fatta att man håller på att dö för att kunna börja leva igen?!

Svårt är det men nödvändigt.
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric