Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

norrland

den övergivna gruvan
står som ett monument
från en tid av kåthet o jante
ur svunnet palmeland




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-07 17:54



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
snyggt som fan.
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje