Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duellen


Jag vill möta mina demoner, de gamla minnen som fortfarande gör sig påminda.

De som har format mig till den vuxna kvinna jag är idag.

Jag vill göra upp med dom och de står på kö för att komma fram.

Jag vill känna modet att möta dem och se in i deras djupa själ.

Allt för att klä av dem sin styrka och se de sakta bli till en våt fläck.

När jag står där med denna känsla då kan jag känna fullt ut vem jag är.

Då kan jag känna kärleken som öppnar hela mitt hjärta.

Den som smeker min själ varm, får mig att öppna porten till det innersta rummet.

Då kan jag våga börja älska igen.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 322 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-08-07 18:13



Bookmark and Share


    J. Herward
att tro på det goda och inte låta mörkret i ens inre kontrollera tanken är ett stort steg, ett starkt steg !
2010-09-07

  aol
underbart vackert vist
2010-08-19

  Maria T
Underbart när kärleken får öppna
hjärtat
2010-08-16

  Suzy med punkterna
Bokmärker denna fantastiska text så jag kan gå tillbaka och läsa när jag gömmer mig istället för att stå rak i ryggen och fräsa
2010-08-10

  Eaglemountains VIP
Kloka och tänkvärda rader .....

grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade
2010-08-09

  Amorina
Vackert och vist!
2010-08-09

  mare VIP
Bra skrivna rader..
2010-08-08

    ej medlem längre
Viktigt att kunna bearbeta innehållet i den osynliga ryggsäcken
för att få ett bättre liv. Fint skrivet!


Hälsn. Ann
2010-08-08

  Bibbi VIP
Så viktigt.
2010-08-08

  Carina Larsson
Mycket bra! Det är en styrka att kunna göra upp med det gamla för att glädjas och leva!!
2010-08-08

  issac.a.m
fantastiskt bra skrivet..
2010-08-08

    ej medlem längre
Att bearbeta det gamla och lägga det bakom sig är en förutsättning för ett rikare liv:)
Fin!
2010-08-07

  walborg
Fin match med livet!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld