nu lever jag drömmen." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"love happens" stod det på din msn i min dröm som jag en gång drömde. nu lever jag drömmen.


det enda jag vet är att jag är kär, i dig.



för jag vet inte om det är för att jag är kär
som jag är med dig
inte för att jag inte är kär i dig
men jag tror inte att det är därför ändå

jag tycker om känslan att vara någons
men känslan att få vara din
den verkligen älskar jag

och egentligen hatar jag facebook
men när jag såg hur många som gillade
faktumet att vi var varandras
kunde jag inte logga ut

på bloggen har jag suttit i timmar
och filat på ett inlägg där jag ska förklara för världen
att det är du och jag, jag och du
men vad jag än skriver blir det bara fel

kanske är jag med dig för att jag är kär trots allt
men ingenting står riktigt rätt till i min hjärna
för allt jag kan tänka är på stunden
då jag kysste din hals och du berättade för mig
att det inte kunde bli mer rätt än så här




Fri vers av elinmaria
Läst 496 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-07 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria