Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oplanerad dag


Idag en oplanerad dag.

Den fyller mig med tankar och funderingar hur jag blivit bemött.

Jag inser att det är jag själv som tillåter denna behandling av mig.

Jag behöver tiden för att få ordning på den känslan.

Det får bli min egna dag idag där jag kan få ro med mina egna tankar.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-08 11:36



Bookmark and Share


  Maria T
Ibland behöver man en alldeles
egen dag.
2010-08-16

  Suzy med punkterna
Blir inte klok på din klokhet;=))
Att se sig själv i andras ögon är både viktigt och sunt...så länge man kan se sig med sina egna också
2010-08-10

  mare VIP
Precis så...bra..
2010-08-08

    ej medlem längre
Viktigt konstaterande, och viktigt att komma ihåg!


"Jag inser att det är jag själv som
tillåter denna behandling av mig."


Hälsn. Ann
2010-08-08

  Bibbi VIP
Så väl jag känner igen detta tillstånd och är ofta där.
2010-08-08

  Carina Larsson
Tack för dessa rader. Ska spara dem och ta fram dem när jag som bäst behöver bli påmind!!
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld