Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntrum

jag andas
tomrum

vädrar ur

då hösten
kryper
närmre




Fri vers av Fredric
Läst 253 gånger
Publicerad 2010-08-09 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric