Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte ens hann börja

Jag blir inte ens förvånad
såna saker är liksom inte
meant to be
vi är inte
meant to be

Jag är ledsen
men vi borde inse det
båda två

Jag vet ju
att drömmar aldrig
varar för evigt




Fri vers av frostblomma
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-09 18:21



Bookmark and Share


    J. Herward
dreams are like fading lights in the horizon :)
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma