Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan du dansade på mina kvarlevor

du tog
och som du tog

själen tömdes på liv
kroppen nyttjades sönder
hårtussar flög och gömde sig
bakom skyddande sidenlakan

du stal min vy
genom svärta i min linser
så frustande vackert i sin fulhet

så malande var din röst att jag
bröt upp min bröstkorg och fyllde
ditt krås med förtunnat blod

jag sålde inte bara mig
jag ställdes ut på realisation
där delarna sönderstampades
i takten av din vilja att äga

du tog
och som du tog

där drömmen om reinkarnation till
ett lyckligt liv dog på operationsbordet
medan du dansade på mina kvarlevor
rensades jag som en aborre innan ugnen

själen tömdes på livslust
viljan dränktes i träsk
kroppsdelarna gömdes under husgrundens
ruttnande fasad

synden blev aldrig i min ägo
där luften sakta dog
försvann jag in i ditt liv
och aldrig kom jag åter

du tog
och som du tog




Prosa av Max Poisé
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-10 10:27



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Gillar ditt sätt att måla med ord. Dina texter är underbara att återvända till - man finner nåt nytt varje gång.
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé