Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken finns i mycket



Kärlek mellan två är något många längtar efter.

Att finna kärlek i andra ting är också en del av livet.

Kärleken till naturen

höra fågelkvitter

en nyutslagen blomma.

Solens strålar som värmer

regndropparna som faller.


Det finns kärlek i så mycket

det gäller bara att vi finner den.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 428 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-10 18:55



Bookmark and Share


    J. Herward
att uppskatta är att älska för mig :)
2010-09-07

  Maria T
Du har så rätt.
Det gäller att finna kärleken
2010-08-16

  Bibbi VIP
Gillar detta starkt.
2010-08-16

  Eaglemountains VIP
Så sant, så underbart

Kärleken är störst ..... oavsett om det gäller människor, djur eller det vackra i vår natur ....
2010-08-16

  issac.a.m
kärleken är denna osynliga känsla.. känslan av osynlighet, som reser överallt och strövar i världen på jakten efter möjligheter..som smeker våra hjärtan ,denna känsla som smyger tyst .. och bosätter sig i hålrummen av hjärtat ..kärleken är en härlig smittsam epidemi som drabbar alla utan undantag och utan den varar inte livet för någon i planeten..
och den som älskar tänker inte..

Underbar skrivet!!
2010-08-11

    ej medlem längre
Precis! Kärlek är inte bara det mellan två individer, kärlek är så mycket, mycket mer! Kärlek till naturen till exempel.
Den här lägger jag under kudden:)
2010-08-10

  walborg
Tack för en helt underbart vacker bild och texten därtill.
2010-08-10

  Eva Helene VIP
Mycket fin text! Blir glad när jag läser den.
2010-08-10

  Suzy med punkterna
Ja kärleken lever i allt...mycket fint skrivet
2010-08-10

  aol
så sant vännen, bra skiftat
2010-08-10

  Carina Larsson
JA!! Bokmärker denna text.
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld