Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gesterna

 

Händer behöver

Sträcker sig efter

Möter och tillfredställer

 

Ett ton luft är semaforens bana

och ordet når

oförvanskat

innan ljudet

 

Det gick aldrig att ljuga

Gesterna valde bort alla omsvep

En tyst kunskap

En textremsa i förståelsens underkant

 

Allt betyder något

Alla tecken har en baksida

När megafonen svängde

föll en solkatt där

 

på den punkt

där förnuftet skulle träffats

men ljuset gjorde att jag log

 

 

 




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-11 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen