Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlösan



Mörkret faller,
solen blir svartrockare
och skriker i vindofonen
så att tonerna skär in
piskandes mot husknutarna

I natt är en sömnlös natt
då stjärnor slår sig blodiga
och månen blåser upp sig för att inte
rulla över kanten

I natt är en sömnlös natt
då man rusar ut ur drömmar med ryck
och trycker nallepälsar tätt intill

I natt är en sömnlös natt
då man hinner längta ihjäl sig efter
i morgon








Prosa av Zara VIP
Läst 672 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-10 23:05



Bookmark and Share


  blaite
Shitbra var denna
2010-08-20

    ej medlem längre
Väldigt berörande, jättebra! :)
2010-08-11

  Måna N. Berger
Nästan en apokalyptisk stämning i de första stroferna. Otäckt att vara sömnlös en sådan natt, tur då att det finns nallepälsar!
2010-08-11

  Aisha VIP
...gillar mycket!!
en typisk Zara-text...dvs...spännande, berörande ..den tar tag...
:-)
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP