Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erotik är rikedom


Med kjol utan trosor

i ett ögonblick
av tveksamhet
fanns han där
omgiven av blickar
klädde av mig

drinkarna spilldes
i ett hav av söttma
låg min nakna rygg
fylldes bordet
av erotik

i ett ögonblick
av hetta
trängde han igenom
mina känslor
som i ett försvar
lät jag kjolen vara kvar


Jag klöste
väste av iver
att han
skulle göra det
igen
och igen

och



igen









Fri vers av Laijza
Läst 1163 gånger
Publicerad 2005-11-20 22:40



Bookmark and Share


  aftermath
mycket härlig erotisk berättelse.
..hård å saftig!
2006-06-22

  Daemon
Snyggt skrivet.
Gillade främst det här stycket:
"i ett ögonblick
av hetta
Trängde han igenom
mina känslor
Som i försvar
lät jag kjolen vara kvar"

(Nu till lite grammatisk kritik) ;-)
söttma=sötma
Sen tyckte jag det såg lite konstigt ut med så många radbrytningar på slutet, men det är kanske bara jag som reagerar över såna detaljer...
Nu ska jag läsa de andra du rekommenderade!
2006-02-07

    Anders Nordin
Ren och vacker erotik...inte en rad saknas
2005-11-21

  Magnus Mojo Olsson
Jodå detta e allt smygporr på ett erotiskt vis. Fastnade för tre rader som blir svårlästa. Jag kan ha fel men titta här:
"Drinkarna spilldes ut
i ett hav av söttma
låg min nakna rygg"

Man läser det antingen som:
"Drinkarna spilldes ut
i ett hav av söttma"
(Här känns som det kommer en ny mening)
"låg min nakna rygg"

Eller motsatt:
"Drinkarna spilldes ut"
(Här känns som det kommer en ny mening)
"i ett hav av söttma
låg min nakna rygg"

Sättet du lägger upp "igen" på är bra. Ger ett starkt intryck av att detta inte är första gången. Det är en cykel. En cykel av älskog. Hm, hett!
2005-11-21

  Smultris
Du skulle bara veta, Steve.... vad vi har pratat om innan dikten skrevs ;-)

Porr i högsta grad ju....*S*

Porrporrporrporrporr.......

*Ler*

*Undrar om Baijza läser min porriga ironi*
2005-11-20

  Smultris
PORRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!

*Baijza har gjort det... levererat erotik i hög klass*

*Flinar lite porrigt*
2005-11-20

  Charly
Ja du! Den var riktigt RIKTIGT bra! Blir nästan till mig (Fniss). Du har så rätt i att erotik är rikedom.
Jag gillade att du lät kjolen vara kvar som ett försvar.
Mycket bra dikt Laijza Baijza!
Hoppas att Smultris blir glad :)
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang