Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrev ett brev till mitt framtida jag


jag skrev ett brev till mitt framtida jag
som aldrig kom till punkt
som ligger i en låda
som jag inte tänkt öppna på länge
som innesluter friska råd
och berättelser från en ungdom
som sedan länge upphört
som inte får öppnas igen
förrän vintern lagt sig

men det vill jag minnas
att varje slut är en början
och kanske kan jag
en dag
med frostbitna fingrar
som aldrig ska skriva igen
finna de ord som saknas




Fri vers av Dado_
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-11 14:50



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Något vemodigt i tonen
Anslaget är lite lätt pompöst
sedan når budskapet fram till mig likt en hålögt tonårings flämtningar över en nyupptäckt finne

Men....
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Dado_