Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så lite som betyder så mycket




enkelt

du hjälper mig
även om vägen
mellan oss
inte syns

du finns där
utan ord
med en hand
som känns
i hjärtat

dina tankar
finns kvar
dina ord
har stannat
inom mig

så enkelt
att se framåt
när man
ibland
blir buren
för att orken
sinat

du är
och för mig
alltid
trots öppna hav
nära




Fri vers av ia VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-11 22:39



Bookmark and Share


  mike irow
helt lyckad
jätte jätte vaker

trots öppna hav
nära
2016-02-12

  Niclas Petersson VIP
Otroligt vacker text.
Känns i hjärtat.
Gillar. Mycket.
2010-08-12

  Suzy med punkterna
Mycket vacker känsla skriven
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP