Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan inte alltid gömma sig bakom lögner


Och




Jag erkännde mina svagheter inför


Alla de andra


Som hade lika bittra erfarenheter

ATT
bekänna...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-12 00:11



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
klokt, kort och koncist
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans