Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stillheten och tystnaden är ett måste för att överleva..


Andas in stillhet..

Tysta natt
du lägger dig
som bomull
runt min själ
andas in
din stillhet






mare











Fri vers av mare VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-12 00:47



Bookmark and Share


  Maria T
GOD NATT
2010-08-17

  Anna*
Ljuvligt rofylld text som jag tar med och låter andas frid
2010-08-17

  Lars Hedlin
Själagott!
2010-08-12

  Quasimodo
Ett fint uttryck för det nödvändiga och sköna att få vara till!!
2010-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Balsam.
2010-08-12

  Bibbi VIP
Exakt. Så är det.
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP