Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna ovisshet dödar mig långsamt.

mitt liv är ett kaos utan dig
jag har inte lust till någonting
och
jag skjuter upp alla måsten
liksom kastar dom framför mig
i hopp om att någon ska köra över dom

utan dig är jag mindre
syns liksom inte lika mycket
och vill försvinna
vill mest bara sova nuförtiden
så tiden bara går
och inte behöva vakna upp på morgonen
för att inse att det är ännu en dag
utan dig

att inte veta var vi är
eller
är påväg
dödar mig långsamt
för jag vill alltid ha koll
på allting
men nu är allt ovisst
och jag kan inte hantera det
vill veta
ha ett svar
på alla mina tusen frågor
men jag tror inte att du kan svara
för det kan inte jag heller
det är bara tiden som kan visa
var vi är påväg.




Fri vers av romeosjulia
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-22 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia