Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belägenhet med björnbärande Fyrljus (BRYGD)

 




Gå in i skogen och skaffa en hemskt begränsande belägenhet,

låt rita fyra livslinjer omkring

Sätt i vardera hörnet upp ett personligt krigsförband

samt analysera belägenheten utan och innan

Pissa i den!

Fyll magsäcken med så många burkar björnbärssylt som du orkar bära

så marschera stigen ut, mot befrielsens hav

Blanda världens alla vågor med dödsfruktan

Längta från ditt nya fyrtorn tillbaka till din gamla skogsglänta

och bo kvar i evinnerlig obeslutsamhet.




 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-12 21:04



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Möjligen hjälper den en inse att man inte behöver den brygden...

...att det är upp till en själv att välja hur man vill balansera mellan trygghet och frihet och trygghet.
2010-08-14

  Nanna X
Det här låter inte som någon befriande brygd precis. Vad ska den vara bra för?
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP