Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende i lågan

Jag ser ett ljus, jag ser ett bländande ljus.
Bortom allt, allt man inte ser,
allt man inte hör, mitt mål.
Mitt hopp om att få träffa dig.
Där du finns, bortom allt.
Allt de onda och goda på jordens yta.
Jag vill nå dig, jag vill känna din hand stryka genom mitt hår.
Ditt lår, jag vill luta mitt huvud mot ditt lår,
medan du stryker din hand genom mitt hår.
Du är ett leende i lågan.
Du är min tro på livets ljus.
Du är mitt allt i himlen.




Fri vers av Lyckohunden
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-14 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden