Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 dagars skägg stubb

Tom i kroppen, tungt att andas.
bristande tankar, oklara spel.
Livet fick ännu en vändning, det gör mej ont.
Gud du kan dra åt helvete
jag hatar dej den orättvisa mytoman.




Fri vers av ramballa
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-14 23:06



Bookmark and Share


  Svartsilver
din ilska syns tydligt. bra.
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

ramballa
ramballa