Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de du!

Jag kliver ner från mina höga hästar nu, sadlar om till en åsna istället.
Få se om det går bättre då.




Fri vers av ramballa
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-27 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramballa
ramballa