Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stupid.....

Total sinnesförvirring och putsade polisonger.
glider fram på stans gator, utböling och illa omtyckt.
Glasögon från tidigt 50-tal på nästippen,luktar illa.
Ful som få, kan gå.
kan le, kan förstå, kan älska.
Krokodil skor och förkorta byxor, skäms inte.
Touretts syndrom på markanden och rökhosta.
Skrik och spyor på min dörr. Helt okey.
Snoriga ungar som ska sälja skit, jävla dålig ekonomi.
Svettiga kläder och röklukt.
Företag och oföretag.
Äckliga värld med fula tapeter.
Vissna blommor ,gris skit.
Rockar utan musik,spela luftgitarr hela kvällen.
Lugnande tabletter och extacy är inget bra.
Stabila gummistövlar och en pipa.
Detta kan funka.
Slutpratat och utan handling, karriär.
Plugga till psykopat, hoppas fallskärm utan försäkring.
Tankade bilen med nypon soppa, miljövänligt.
Äckliga värld och blommiga tapeter.
Går ej att nå, folkfobi.
Äta rostade skolböcker och skita guldtänder.




Fri vers av ramballa
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-01 15:43



Bookmark and Share


  Svartsilver
jävligt bra. jag tokdiggar.
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

ramballa
ramballa