Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What

jag är den som förstörde!

jag den som svek?

Trodde alltid innan att det va du som skulle svika att det va du som skulle förstöra.

Mitt hjärta svider, det värker och gör så ont.

Ett förlåt räcker inte till det vet jag, ett förlåt är värdelöst.

Jag har kastat mej själv till vargarna jag har ödelagt det helt själv.

Fan så duktigt gjort av mej.

Tack för allt och good bye!




Fri vers av ramballa
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-01 09:59



Bookmark and Share


  ramballa
spelar det någon roll hur länge man kämpat när man bara låter allt gå åt helvete sen.
2009-09-01

  Svartsilver
du har kämpat i väldigt många år. glöm aldrig det.
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

ramballa
ramballa