Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta driver mej rakt in i döden.

Jag är blott ett misslyckande, en dåre en idiot.
Detta fick jag svar på igår kväll, detta är ett faktum.
Omyndighetsförklarad och blåst.
Mitt hjärta är tungt, mitt hjärta gör ont.
Detta driver mej rakt in i döden.

Jag vill stanna upp jag vill känna jag vill hoppas.
Min hjärna vill inte min hjärna orkar inte.
Jag är låg och ledsen.
Detta driver mej rakt in i döden.

Jag ville lyckas, jag kämpade så hårt.
Jag tog på mej mer ansvar än vad jag kunde bära.
Jag slet och jag kämpade, jag ville så gärna.
Ville visa mej stark och stolt, ville visa mej duktig.
Detta driver mej rakt in i döden.

Ville göra allt för dej, ville att du skulle slippa känna som jag gör.
Ville du skulle slippa det ansvar jag måste ta.
Ville du skulle slippa paniken som jag har.
Ville du skulle leva lätt och smidigt och inte som jag.
Detta driver mej rakt in i döden.

När jag ser in i dina ögon ser jag en man som jag älskar så innerligt.
Jag vill att du ska veta detta men du tror inte på mina ord du tror mej inte alls.
Detta driver mej rakt in i döden.

Du är den vackraste och underbaraste för mej.
Du vill inte ser mej sån här du vill inte veta av min smärta och min ångest.
Detta driver mej rakt in i döden.

Jag är arg och förtvivlad, jag gråter blod och blöder tårar.
Kan inte förklara mina hysteriska utlopp eller försöka förstå dom.
Detta driver mej rakt in i döden.




Fri vers av ramballa
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-27 11:19



Bookmark and Share


  JLindh
Kärleken smärtar så, grym
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

ramballa
ramballa