Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*fuck*

arg,ilska,vrede....jo jag bär många namn.
Hat vrål ondo och död....bloder rusar i mitt huvud, jag explodera snart i ett utbrott.
Det går inte att lugna mej det finns inget stopp, jag är och förbli sådan.
Helvete och satan lusifer på mitt nattduksbort, håll din käft.
Sparkar in spisen på sin plats, din jävla röv stå still.
Förbannade internetrunkare och stekflott, jag dör av aggresivitet.
Slåss fräser och skriker, ingen framgång den njuter.
Ilskan är så enorm vet ej hur jag ska hantera denna. dra åt helvete och skjut en get




Fri vers av ramballa
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramballa
ramballa