Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilan

min själ skriker efter vila, likt en misshandlad abbore.

Min hjärna är på högvarv, den går inte att dämpa.

Min kropp är trött, den går på reserv.

Vila nu din dåre, bli nu bra igen.

önskar jag brytit ett ben istället, läknings processen där är mindre smärtsam, och mer tidsgivande.

Sov gott din dåre.




Fri vers av ramballa
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-12 00:36



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

ramballa
ramballa