Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi är bara ett val ifrån bra och dåligt


JAG ÄLSKAR LIVET - inget är omöjligt

När flytet forsar genom venerna och varje handrörelser
skapar mirakel utan ansträngning.
Där enkelheten blir ett ledord i komplikationens verkstad
och allt guld i världen samlas i din egen portmonä.
Inga konflikter i världen kan rubba dina fotsteg
och alla uppförsbackar är redan konverterade till raksträckor,

Så enkelt,
så simpelt lyckligt och så renande att livet älskar de steg du tar,

Så beskyddande,
så berusande vackert är de vyer som återspeglas med din närvaro,

Livets små rundgångar är utforskande i sin skönhet och ett allt ler det vackraste tillbaka tiofallt.

Skiljelinjen blir tunn, ack så tunn mot rännstenens förbarmande, men njutningen så värdefull att den aldrig byts mot något annat.
Ett allt forsar ut i livet och dörrar hålls öppna mot Universum

Livet är en palmfylld oas med ljumma vindar som smeker ett välvårdat ansikte, och serenader av skönhet träffar våra utvidgade linser. Vi älskar vår piedestal och vi ser världen från den vackraste av vyer.

Så enkelt
så simpelt är kaskaderna av medgångar som fyller härlighetens underbara tempel.

Vi syns!




Prosa av Max Poisé
Läst 635 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-15 13:44



Bookmark and Share


  Kim VIP
Medgångar? Ja, hoppas det inte har med stryka medhårs att göra? Men Max du fick mig att le!
2010-08-15

  Anna*
Ja, låt oss välja att älska livet och leva det fullt ut =0)
2010-08-15

  SagaArt VIP
Underbar text!
Låt oss alla säga: Jag älskar livet och livet älskar mig :)
Livet ger oss allt vi behöver för att vara lyckliga.
2010-08-15

  Emme VIP
Nu återfann jag lite hopp.. Vackra rader min vän =)
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé